2010

Set & Sket:

13.11.10
Julefrokosten vel overstået :)
Igen i år har klubbens medlemmer formået, at lave en super fed/skæg/sjov/kedelig/fræk julefrokost... med diverse gode mad- og drikkevarer. Natalie havde en sjov julegaveleg med. Tak til Natalie for julegaven som endte meget velfortjent hos Danni - der jo manglede hår *griin*. Tøserne fik denne gang skubbet de fandenivoldske mænd væk fra sømblokken og fik selv dystet.. NØØJ hvor er vi gode -- til at ramme de søm -- det tager bare lidt længere tid for tøsserne end for mændende :-P. Sneglen måtte hjem i sit hus inden midnat, så undertegnede og Sneglen kørte hjem ved 21.30 tiden.. hvad der SÅ skete, kommer ikke her i indlægget... for det ved jeg ikke :-D
 
Julehilsen fra Madam Snegl
 
19.07.10
Dagen stod i Sankt Hans festens tegn hos Cool Cruisers. Som annonceret andetsteds på hjemmesiden, var det fællesspisning og et COOL band - Bad Boys of Boogie... Det blev en super succes. Cruiset gik ud i det blå med Formanden som fortrop .. undervejs blev der holdt et stop i en lysning et sted i nærheden af en campingplads i det store lokalområde (undertegnede er ikke kendt i området) Her blev flere af kvinderne rystet lidt sammen og en HVID MAKREL blev opfundet/opdaget!!! :)
Der var også arrangeret lidt underholdning inden maden. Linedance stod på programmet hvor Madam Snegl underviste i 2 danse "The Freece og Little Kiss me Honey" - ikke den store succes for der var kun 5-8 der ville undervises .. til stor underholdning for resten af de tilstedeværende ;o).
Så kom Swiiinene på bordet, med blandet salat, kartofler og pølser... og al kødet var selvfølgelig lavet på grill!! Vellykket - vellykket.
Efter maden gik vi bare og ventede og ventede og ventede på, at det blev tid til det band, vi havde hørt så meget om. .. Da bandet havde fået stillet gearet op......... startede regnen... og det regnede, så meget at deres gear skulle reddes fra vanddråber der faretruende dryppede ned fra telt-loftet. Her var heldigvis et par friske medlemmer, der fandt håndklæder og bandt dem rundt om teltstængerne i loftet.... SÅ kunne koncerten starte!! HOLD K.... de kan gi den gas......... så suverent var bandet... fik folk med. Drikke kunne de dog ikke!!! ;o) De fik jo som bekendt 2 flasker Jack Daniel's .. hi hi... flaskerne tog de en lille tår af hver--- og delte resten til de tørstige cruisere (som ikke havde de store problemer med at tømme de 2 flasker allerede i 1. sæt. Grineren.!!!!! (hvorfor der røg 2 flasker Jack D mere i 2. sæt.)
Trods regn og vind, kom de rygetrængende udenfor og hyggede... lidt heldigvis, at vejret var sådan, for så blev forsamlingen ikke delt så meget op i rygere og ikke rygere.
Efter bandet, der spillede mange ekstranumre, var der gang i musak anlægget til laaaangt ud på morgenen. (det kan godt være, at der var gang i muzakken, men Danny, PM og Peter var særdeles grydeklare så snart bandet var drejet ud på Kelstrupvej - de 4 flasker Jack D havde gjort deres virkning) Alt i alt en god fest... som bestemt må gentages.
 
En sidste ting.... en STOR TAK til dem der gjorde så meget i deres fritid, så alt dette kunne lade sig gøre; sætte 5 store telte op, hente borde/bænke og grill, lave gulve og scene, arrangere band, handle ind, barpersonale, fadøl-anlæg, nedtagning af førnævnte og så meget andet.... uden dem.... havde vi ikke haft rammerne til denne vellykket fest.
 
De cooleste hilsener fra Madam Snegl
 

2009

 
17-19.07.06 

Daydreamers Meet 2009 var truet af skybrud, som heldigvis udeblev, og selv om det regnede lidt, så var træffet trods alt velbesøgt. Hvis undertegnede har talt rigtigt, havde Cool Cruisers mindst 21 biler på pladsen i år.

Vi fik en fornem plads på området lige til venstre for indkørslen, så alle kunne ligge sammen (minus vogn nr. 1 ;-). Et antal medlemmer fra begge klubber havde i fordragelighed aftalt at lægge Cool Cruisers og OHCCs camps sammen, og klubberne kom derfor til at ligge i forlængelse af hinanden, med OHCCs klubtelt i midten. Der blev dog ikke til det helt store samkvem klubberne i mellem, men der blev i det store hele talt pænt sammen på kryds og tværs. En koordinering af grillningen klubberne imellem kunne måske have hjulpet, hermed en opfordring til en evt. næste gang.

Der gik (endnu en gang) fuldstændig kage i den. Det var der dog ingen der var kede af, da det skyldes Kristinas og Natalies øvelser ud i bagerkunsten. Mums!

Til i år havde Træffet arrangeret med et nyt stort tivoli, som virkeligt var en forbedring. Specielt det store pariserhjul, gav  et fantastisk overblik over træfpladsen. Til gengæld var det også klart den største udgift på budgettet, når ungerne skulle prøve det hele. Maden var, om ikke bedre, så i hvert fald langt nemmere at få fat på, end på tidligere træf. Udbuddet var større og der var stort set aldrig kø for at få en pølse eller en burger.

Daydreamers havde arrangeret en stand med indsamling til fordel for Søren Kolbe, der som bekendt er blevet lammet, og mange kunne ses med den specielle nummerplade, der blev solgt på standen. Omkring 100.000,- blev der efter sigende samlet ind på træffet.

Lørdag formiddag var noget regnfuld, så folk handlede eller tog det roligt, mens der blev ventet på bedre vejr. Om aftenen kom hovednavnet "Honeylips & the Rockets" på scenen og gav deres altid festlige rock'n roll show.

Søndag fik vi rimeligt godt vejr, hvilket trak mange folk til og træffet nåede at runde de 1000 biler.

Link til Cool Cruisers billedgalleri fra Daydreamers Meet 2009.
(foreløbigt ca. 40 billeder. I kan selv uploade billeder til galleriet, så gør det!  Det kræver at i får et brugernavn og adgangskode fra webmaster. Sendes på Sms eller mail efter høflig forespørgsel.).

Link til Johnny B. Goode's billedgalleri fra Daydreamer 2009 (foreløbigt 96 billeder).

26-28.06.06

South Island Rumble fik besøg af Tess & Frank, René & Natalie samt Tim & Formanden. Her får i lige et indtryk af hvordan Tess & Frank oplevede træffet:

Rigtigt godt lille træf. med omkring 200 biler i alle prislag og stand, dog overvejende fede biler, samt en del flere besøgende. South Island satser meget på musikken, som også i år var helt i top. Masser af glade mennesker og meget positivt var, at der var en del der gik op i 40', 50' og 60' looket, i det fineste kjoler opsat hår og tilbehør der matcher, brillantine i håret osv.

Teltet var rummeligt med stort dansegulv, masser af siddepladser (Red: plejer vi ikke at stå på bordene?) og rigtig god musik både fredag og lørdag . Personligt fyrede vi den mest af fredag, og var måske derfor lidt træt lørdag, men her var der også helt klart flest mennesker.

Pladsen var delt op i campingvogne og biler, samt teltplads for sig. Teltpladsen var dog en smule kuperet og med spændende "huller" til de ikke så ædruelige. Der var en liflig lugt af hest idet det normalt bliver benyttet som hestefold, men bortset fra det var det helt ok. Dealerstreet var noget tyndt besat, så det var ikke det man skulle komme for at se på.Morgenmaden lørdag og søndag var inkluderet i prisen på 200,- pr. pers. for en hel weekend.

De Coolcruisere der var med har samstemmende givet udtryk for, at det helt sikkert er et træf de skal på igen.

DR var på træffet og uddrag vises d. 14.07.09 kl. 20:00 på DR (hedder vist noget med hold da helt sommer eller lign.)

20.06.09

Sankt Hans Fest med bål og hele svineriet.

Vi startede i Klubhuset kl. 13:00 hvor begge telte var sat op. Da grisen var puttet i grillen, kørte vi et cruise ud på Odden, der præsenterede sig på flotteste vis i solskinnet.

Tilbage i klubhuset var der arrangeret bar i vinduet til fyrrummet. og tiden blev fordrevet med lidt fjollerier, såsom "Ringridning i drive", "Præcisions-stempelkast" og "Fjernstyret parkeringsplads".

Kl. 18:30 var den gamle so at være godt stegt, og vi gik til bords.

Herefter festede vi løs i den sædvanlige stil, denne gang tilsat et karaoke-anlæg, og sluttede først ved 5-tiden næste morgen.

21.05.09

Forårsmønstring i Cool Cruisers på Kongsøre Camping.

Vistrup & PM var klar med den nye grill, som med sit grillareal på 150 x 80 cm sørgede for, at alle kunne komme nogenlunde hurtigt til med deres grillvarer. Vind havde vi rigeligt af, så klubteltet blev bastet og bundet som aldrig før, da det truede med at flyve sin vej.
Lørdag startede vi med et lille cruise i området, med stop på Vig tuskermarked. Herefter holdt vi udstilling på campingpladsens parkering fra kl. 13 - 15 med quiz for børn og voksne. 18 biler var mødt frem på pladsen, og for første gang fik vi samlet alle 5 Skylark's.

Link til billedgalleri fra Forårsmønstringen (70 stk.)

01.05.09

Nye regler for brug af sikkerhedsseler:

Undtagelsen om transport af flere personer end der er sikkerhedsseler udløb her d. 1. maj.

Dette betyder at man fra nu af ikke må transportere flere personer end der er seler til. Men det ser ud til at der er en undtagelse. Nedenstående tekst er et uddrag af Politiets vejledning, som kan ses på linket nederst i artiklen:

 

Antallet af passagerer, der lovligt kan befordres (færdselslovens § 80b)

Hovedreglen:
Antallet af passagerer, der befordres i en bil, må ikke overstige antallet af passagersiddepladser forsynet med sikkerhedsseler.

Hvis bilens forsæde ikke er forsynet med seler, må der befordres flere passagerer end siddepladser med seler på forsædet.

Hvis bilens bagsæde eller bagsæderne ikke er forsynet med seler, må der befordres flere passagerer end siddepladser med seler på bagsædet.

 

Som jeg ser teksten, er det altså stadig lovligt at fylde bilen op med folk, bare den ikke er født med sikkerhedsseler. Derimod skal reglerne om fastspænding af børn ubetinget overholdes, ellers er det et klip i kortet.

Læs hele teksten her

http://www.politi.dk/da/borgerservice/Fardsel/sikkerhedsseler/

 

21.02.09

Fastelavnsfest i klubhuset, for små og store børn.
Klubben arrangerede et par slikfyldte tønder, ungerne mødte op i tosset tøj og tildelte tørre tæsk til taknemmeligt træværk. De såkaldte voksne fulgte efter, og brugte næsten mere tid end børnene på opgaven. Der var indkøbt et ordentligt læs fastelavnsboller, som det lykkedes at konsumere halvdelen af.

Til gengæld blev stort set hele lagkagen spist. Lagkagen, der så ud som en ost (med tilhørende mus i marcipan) var en del af Kristinas svendeprøve, som hun i øvrigt har fået guldmedalje for. Hermed et stort tillykke fra os andre i klubben.

Video af ungernes kamp mod træværket. Her ses bl.a. 2 skildpadder, en humlebi, Darth Vader (uden lyssværd), en kælling, Pippi og et spøgelse, som kæmper for at få guffet ud af tønderne.
 

De "voksne" brugte mindst lige så meget tid som børnene. En medvirkende årsag hertil kunne muligvis være fordi herrerne måtte nøjes med at svinge med den lille kølle, mens damerne kunne bruge den store...

31.01.09

Klubmøde med orientering om træfkalenderen for 2009, herunder planlægning af forårsmønstring.

Mødet var samtidigt ekstraordinær generalforsamling, for at kunne stemme om de ny vedtægter der blev foreslået på den ordinære generalforsamling.

Vedtægtsforslaget fik 2 mindre ændringer, og blev godkendt med 24 stemmer for, ingen stemte imod.

Johnny Nilsson og Tim Birch blev præsenteret som nye medlemmer i bestyrelsen

Klubben gav mad bagefter. På trods af at mange af de tilmeldte ikke spiste med, lykkedes det at udrydde al fyldet og størstedelen af tarteletterne. Og 50 æbleskiver fra julestuen blev spist som natmad.

Vi fik besøg fra ACC, der uddelte propagandamateriale for deres Fastelavnsfest (se kalenderen).

24.01.09

FDA's Generalforsamling. Johnny B. Goode har skrevet en lille beretning om forløbet på "The Road Blog". Bl.a. ses Formanden og Webmaster i færd med at studere kalenderen for 2009.

09.01.09

Palle Friis, Carsten Torm og Anders Olsen har valgt at trække sig fra bestyrelsen.
Johnny Nilsson og Tim Birch indtræder derfor i bestyrelsen. Deres poster i bestyrelsen bliver offentliggjort på mødet d. 31 januar.


 

2008

 

20.12.08

Julestue i klubhuset.

8.11.08

Julefrokost i klubhuset

Malene og Johnny havde fremtryllet et overdådigt bord, med så meget mad at vi kunne have affodret dobbelt så mange, som de ca. 40 vi nu engang var.

Palle og Kaj trodsede henstillingen om ikke at tage børn med, og medbragte deres døtre. Barnlige sjæle var heller ingen mangelvare. Der var fuld fart på fra start, og det må ha' været meget varmt i klubhuset, for størstedelen af de mandlige medlemmer rendte pludseligt rundt med bar overkrop. Betegnelsen "at være pyntet" fik pludseligt en helt ny betydning, da folk begyndte at gå amok på hinanden med en sprittush.

"Pyntet", var vist også en underdrivelse, når kæfertklassen på flere af medlemmernes skal klassificeres. "Andalusisk Kæmpebjørn" var mere rammende. Redaktøren blev kørt hjem og lagt i seng ved 12-tiden, så det endelige sluttidspunkt kendes ikke i skrivende stund.

25.10.08

Gokartløb i Roskilde.

11.10.08:

Ordinær generalforsamling 2008 blev afholdt i klubhuset.

21.09.08:

 

Så er Bobbi og Violetta blevet forældre. Her til eftermiddag slap Violetta endelig ungen ud, og det skulle efter sigende være en krabat med tap, på lidt over 4 kg.
Et stort tillykke herfra med lille Viggo!

6.09.08:

Ekstraordinær generalforsamling d. 6/9 kl. 15:00, efterfulgt af Night Cruising i Holbæk.
Aktiviteterne i Klubhuset startede igen, med et opgraderet klubmøde. Referat er sendt rund på mail. Henvendelse til webmaster, hvis i mangler en kopi.
Herefter kørte vi til Holbæk og CRUISEDE.
Og så kørte (ret få) tilbage til klubhuset og holdt fest!

29-31.08.08:

Odin Cruising & Meet, Odense.
Danmarks fedeste nightcruise.
Lørdag kom Decco Band  og væltede teltet.

22-24.08.08: American Horsepower no. 4, v. Macho Custom, Græse

15-17.08.08:

Streetrace Cup på Avedøre Holme

8-9-10.08.08:

Viking Run 2008, Roskilde
Følg linket for at se billeder og artikkel.

1-3.08.08:

US Carjoy, Hillerød: Holder 3-dages træf i år.

6 biler og 10 medlemmer nåede til træfpladsen i nordsjælland.
 

10.07.08:

Bettina og Christian (Andersen & Vistrup) præsterede at gøre det modsatte af profeten, (i husker vel historien om Muhammed og bjerget) og overtalte Borgmesteren til at gøre hjemmebesøg.
Det hele var en lyssky affære, som kun de udvalgte lykkedes at overvære, men der skal alligevel lyde et tillykke fra Cool Cruisers til de nygifte.
 

10.07.08:

Danny og Anita har mistet deres lille datter Michelle på kun 13 mdr.
Fra resten af klubben udtrykkes hermed vores dybeste medfølelse og støtte til familien.

Vi suspenderer i den forbindelse, alle aktiviteter i klubhuset resten af juli.
Klubrelaterede emner såsom træf, cruising og lignende bedes i den førstkommende tid taget op med de andre  bestyrelsesmedlemmer. Vi er der for det samme.
 

07.07.08:

 

Anders og Margit var et smut i Højby og få sig en sludder med borgmesteren. Så vidt vi ved var svaret Ja-ja. Et par medlemmer var "tilfældigvis" i nærheden og uddelte både ris og ros. Tillykke fra Cool Cruisers!
 

21.06.08:

 

(lille) Sankt Hans Aften i Klubhuset
 

Klubben sørgede for helstegt pattegris. Froggaard var grisepasser i dagens anledning.


15:00 samledes vi til cruise i Cool Cruisers klubhus.

Da vi var færdige med at sparke dæk: Afgang ud i det grønne. Formanden havde igen lagt en rute gennem det smukke landskab i Odsherred, med pitstop undervejs.

19:30 Var grisen klar  ;8)   ;8)   ;8). På det tidspunkt var vi nået op på 52 personer, hvilket er 15 stk. mere end til vores hidtil største fest.

Kristina havde lavet en fantastisk kage til kaffen, dekoreret som Stars & Stripes og med klubbens logo.

Resten af aftenen og natten var vi skiftevis ude i teltet, og i klubhuset, og en lille hård kerne på ca. 10 personer holdt ud til dagslyset kom. Teltet blev taget ned kl. 4 om morgenen

 

05.06.08

National Historisk Køretøjsdag: Ud og køre med alt hvad der er klassisk på 2 og 4 hjul.
 

30.05-1.06.08

Street Meet, Ølstykke. American Streetrunners  lykkedes med at stable et kanon træf på benene. 500 biler trillede ind, heraf 4 fra Cool Cruisers.

Fat Rock spillede fredag, og lørdag kom The Midnight Blues incl. Den Skaldede Kok på bas og Søren Berlev som gav den GAS bag trommerne. En rigtig god gang blues-rock.
 

1-4.05.08

Forårsmønstring i Cool Cruisers. Vi bookede hele det fjerne hjørne af Kongsøre Camping.

Vi tog klubgrillen med derud og brugte den flittigt. Den er snart ved at være for lille.

Lørdag formiddag udstillede vi vores flotte biler foran indgangen (25 stk!), og afholdt en quiz for både børn og voksne, med præmier til begge aldersgrupper.

Lørdag aften tændte vi grillen lidt tidligere, hvorefter vi kørte i lettere adspredt flok til Kalundborg og cruisede resten af aftenen.
 

21.03.08 Påskegriller i klubhuset Langfredag.
 
26.01.08:   FDA's Generalforsamling 2008 hos Route 66. Dækhyl og PM tog derover. Træfkalenderen er nu på plads - uden Danmarks største træf (Viking Run) på listen.
Træffet holdes nu alligevel, men Hot August Nights i Sønderborg har førsteret til at komme på FDA's liste, og vil ikke tillade Roskilde at ligge på samme dato.
 
12.01.08:

Generalforsamling i klubhuset, med efterfølgende Vinterfest.
Generalforsamlingen forløb stille og roligt, hvad der heldigvis ikke kan siges om den efterfølgende fest.
Bestyrelsen vedtaget at næstformanden og det menige bestyrelsesmedlem, fra nu af har ansvar for koordinering af vores arrangementer (selvfølgelig med hjælp fra de menige medlemmer og resten af bestyrelsen. Steen havde trukket sig som næstformand pga. travlhed med sit byggeri, og Christian Vistrup blev valgt ind i stedet. Resten af bestyrelsen fortsætter.
Ronny havde arrangeret et festmåltid til rimelige priser, og endnu en gang var der rigeligt, så vi umuligt kunne spise op.
Resten af festen foregik på sædvanlig festlig Cool Cruisers facon, og specielt vores helikopterpilot var udfarende, sidst på aftenen.
Alt i alt et rigtigt godt arrangement.


 

2007  
17.11.07:
 
Julefrokost i klubhuset.
29.09.07:
 
Klintecruise til Rødvig blev aflyst grundet manglende tilslutning.
01.09.07:
 
Night Cruise på havnen i Holbæk.
24-26.08.07: Odin Cruising & Meet i Odense.
Antallet af biler var større, vejret var bedre og cruisingen mere organiseret end sidste år. Brænderpladen var vokset til firdobbelt størrelse, og alle der havde noget gummi til overs, fik fyret det af den weekend. Vi savnede de slemme boogiedrenge, men de vilde voksfyre fik sandelig sat fut i dinglebenene hos folk.
Bobbi's Skylark, Brian's Citation og AO's Impala var de eneste biler fra klubben i Odense.
 
17-19.08.07: American Horsepower.
For 3. gang inviterede Macho Costum til Bike & Car Meet i Græse, men fremmødet fra klubben var sørgeligt. Webmaster  var ene om at repræsentere Cool Cruisers fredag aften, og René var eneste mand til cruiset. Træffet i øvrigt var en succes, så forvent at Bjørn og Co. stiller op samme tid næste år.
 
11.08.07:  U.S. CARJOY holdt cruise i Nordsjælland igen. Knap 150 biler var til start  i Hillerød ved Frederiksborgcenteret. Fra  Cool Cruisers kom kun Steen, Brian og PM.
Efter et varmt cruise i solskin i flotte omgivelser, havnede vi på træfpladsen i Melløse, som i år foregik på en græsmark med tilhørende fækalier (kolort).
Det ser ud til at US Carjoy er ved at opgradere træffet til et rigtigt fuldskala træf, med camping og det hele. Måske en overvejelse, at slæbe tømmermænds-kahytterne med til næste år, og gi den gas.
 
20-22.07.07: Daydreamers Meet 2007 var som altid et kanon træf. Fra Cool Cruisers skal yde en tak til Daydreamers for (endnu) et fedt træf i Tølløse. Tak til de aktive ildsjæle der holder gang i hele menageriet. Vi glæder os allerede til næste gang. Synd at søndagen regnede væk, for de to første dage var fantastiske.

En af de ting der gør træffet hyggeligt, er netop følelsen af frihed under ansvar, uden at der er vagter der render rundt og skaber sig i tide og utide. Det nye campingområde var lige i øjet, efter et par lettere klaustrofobiske træf i '03 og '05. Jeg har ikke tal på hvor mange vi var fra klubben, men vi fyldte da godt op, ude på marken, sammenlignet med langt større klubber. Viser bare at Daydreamers Meet har en stor stjerne hos Cool Cruisers.

Al respekt for Fat Rock, der er et fedt band, der forstår at gi den gas. Respekt til Teddy fra smallblock.dk, der betalte dem til at spille til ud på de små timer lørdag morgen. Håber at Daydreamers åbner klubkassen og hyrer (eller får sponsoreret) Decco Band næste gang, så skal i se løjer og langkål (og Jack D :-) i teltet.
 
30/6-1/7-07: Mopar træf i Hjembæk. Lidt dårligt vejr og spredt besøg fra medlemmerne om dagen. Til gengæld var der en halv snes Cruisere der gav den gas om aftenen.
 
23.06.07: Sankt Hans Aften hos Danny. Vi startede fra morgenstunden med at skifte taget på det der engang skal blive vores klubhus, og siden fyrer vi op under halvdelen af et stort møgsvin på 120 kg, som det lykkedes at spise en del af. Et gigantisk Sankthansbål slap vi heller ikke for, og Danny & Anitas have overlevede vist uden større skader.
 
22.06.07: Klubmøde hos Danny kl. 20:00. Formanden kom med en henstilling til medlemmerne om at få ordnet diverse uoverensstemmelser på stedet, så de ikke giver anledning til unødvendigt ævl og kævl, løse rygter og murren i krogene.
 
17-19.05.07: Kanon forårsmønstring i Cool Cruisers på Kongsøre Camping (Rapport kommer).
05.05.07: Night Cruising i Kalundborg. Denne gang med centrum omkring Føtex' parkeringsplads midt i byen.
 
14.04.07: Det første forårscruise i 2007 samlede 8 biler, som var rundt i landskabet. Langdistancepræmien gik til Sneglen, for at komme hele vejen i 63'eren, med et forbrug af kølervæske som tangerede benzinforbruget. Vi endte med et kvalificeret forsøg på at tømme burgerhjørnet for is.
 
27.01.07: Generalforsamlingen i FDA blev holdt i ACC's ekstravagante lokaler. PM og Sneglen var afsted i snestorm.
 
21.01.07: Generalforsamlingen 2007 blev afholdt hos Danny & Anita. Referat kommer!
 

2000-2006?

nike outlet boligrafos montblanc joyas pandora nike huarache nike free baratas new balance baratas Gafas ray ban polos lacoste gafas oakley mbt baratos ray ban baratas nike roshe run hollister madrid timberland outlet levitra generico comprar cialis cialis generico kamagra 100 viagra sin receta
Super Kamagra Viagra online kaufen Testosteron Viagra rezeptfrei Viagra bestellen Cialis Original rezeptfrei Viagra kaufen Generika Testpakete Viagra bestellen Cialis kaufen Zyban Generika Cialis Beipackzettel Viagra Original Original Testpakete Oral Jelly Kamagra Cialis und Alkohol Cialis Soft Lida daidaihua acheter viagra Viagra acheter viagra Viagra acheter viagra
viagra cialis 20 mg cialis generico acquisto viagra kamagra prezzo viagra generico levitra generico comprar cialis cialis generico kamagra 100 viagra sin receta cialis generika levitra generika kamagra gelkamagra bestellen viagra bestellen kamagra oral jelly levitra kopen
timberland schuhe timberland wien timberland schuhe damen timberland boots timberland femme timberland boots timberland noir timberland shoes timberland homme timberland chaussure timberland schoenen timberland shoes timberland boots
Cialis oder Viagra Gegen Rauchen Viagra ohne Rezept Schlankheitsmittel Kamagra Brausetabletten kaufen Viagra pille Cialis Tadalafil Viagra rezeptfrei kaufen Cialis rezeptfrei Erfahrungen Viagra Generka Levitra rezeptfrei kaufen Kamagra Oral Jelly kaufen Kaufen Kamagra Kamagra Sildenafil Erfahrungen Kamagra 100mg Viagra und Cialis Online Viagra Nebenwirkung Erfahrungen Super Kamagra Cialis kaufen Potenzmittel Viagra Lida kaufen Erfahrungen Levitra Original Viagra Cialis
viagra tablets australia cialis online australia kamagra 100mg oral jelly australia viagra for sale australia cialis daily australia kamagra gel australia levitra online australia viagra priser apotek levitra virkning cialis en om dagen viagra virkning kamagra bivirkninger cialis online danmark kamagra 100mg preis cialis patent cialis erfahrungen
cialis generika kamagra australia cialis bestellen levitra generika viagra online kaufen kamagra bestellen cialis generika kamagra oral jelly kamagra 100mg prix cialis cialis generique kamagra gel kamagra bestellen viagra bestellen kamagra oral jelly levitra kopen
Viagra Generico Cialis Originale Kamagra 100 mg Kamagra Oral Jelly Acquistare Propecia Generico Test Pacchetti Generica Acquistare Viagra Strips Kamagra Oral Jelly Priligy Dapoxetina Generico Viagra Originale Kamagra Fizzy Tabs Acquistare Kamagra Soft Tabs Viagra Originale 100mg Levitra Generico Levitra Originale Acquistare Test Pacchetti originale viagra Levitra Soft Tabs Kamagra Fizzy Tabs Acquistare Viagra Soft Tabs Viagra Generic Test Pacchetti Originale Acquistare Levitra Strips Il brevetto Viagra Cialis e Super Kamagra Acquistare Cialis Strips Viagra Pastiglie Viagra e Disfunzione Erettile priligy dapoxetina generico Kamagra 100
Cialis Generico Cialis Generic Side Effects Propecia Generic Canada Propecia Generic Lovegra Review Lovegra Pills Meizitang Soft Gel Reviews Meizitang Soft Gel Original Version Lida Daidaihua Side Effects Lida Daidaihua Plus Generic Ed Trial Packs Super Kamagra Tablete Super Kamagra Dosage Priligy Generic Dapoxetine Generic Priligy Dapoxetine 60mg
Generic Priligy Dapoxetine generic priligy side effects Lida Daidaihua Lida Daidaihua Sale Ireland Meizitang Botanical Soft Gel Meizitang in Ireland Meizitang Ingredients super kamagra dosage super kamagra price in india super kamagra online Priligy Generico Dapoxetina side effects Priligy Dosage and administration priligy dapoxetina generico in Ireland Viagra Professional Effect Viagra Professional Side effects
Viagra Generika Cialis Generika Levitra Generika Generika Testpakete Propecia generico Propecia kaufen online Austria! Propecia Anwendungsgebiete Lida daidaihua extra stark Nebenwirkungen von Lida Daidaihua Kontraindikationen beim Verzehr von Lida Daidaihua Bestellen Sie die Meizitang Kapseln g¨¹nstig Meizitang Soft Gel Die Wirkung von Meizitang Soft Gel viagra super active kaufen viagra super active erfahrung